Google+

The Urbz: Sims in the City website online

donderdag, april 29, 2004 - 23:10

De officiele website van The Urbz: Sims in the City is online.

Neem je Urbz mee naar het werk, waar ze het knap lastig hebben met hun baas, bijvoorbeeld in de Sushi Bar**, Chop Shop**, of bij Bootleg Fireworks, Inc**. Als je slaagt, krijg je welverdiende promoties en speel je nieuwe sociale vaardigheden vrij, waarmee je de andere Urbz kunt beïnvloeden.

Het flitsende leventje van The URBZ komt naar voren in spelelementen als uitdagingen op het werk, waarbij je de besturing helemaal zelf in handen hebt. Goed voor je carrière, vaardigheden en sociale interacties.

The URBZ draait op totaal nieuwe grafische software, zodat je je echt in een bruisende stad waant, met verschillende wijken die worden bevolkt door Urbz met unieke levensstijlen. De stijl van de game zorgt dat het drukke centrum, de chique winkelstraten, de bijzondere kunstateliers en het grauwe metrostation echt tot leven komen. Je ontwerpt je Urbz met een nieuwe ontwerptool, waarmee je ze een eigen stijl en imago kunt aanmeten, en ze kunt opleuken met wat 'bling' (flitsende accessoires), zoals tatoeages en neuspiercings.

Je werkt aan je relaties om je 'rep' te vergroten, andere Urbz te beïnvloeden en toegang te krijgen tot nieuwe stadswijken, baantjes en levensstijlen. Je ultieme doel is toegang krijgen tot alle delen van de stad, te kunnen wonen waar je maar wilt, zelf je levensstijl te bepalen en de grootste 'player' in de stad te worden.

The Urbz: Sims in the City zal eind dit jaar uitkomen op handheld, PlayStation 2, Xbox en Nintendo Gamecube.

Klik hier om naar de website te gaan.

Nieuwsarchief