Google+

De Sims 2 DVD-editie nu in de winkel!

woensdag, december 15, 2004 - 22:00

De Sims 2 DVD-editie bevat een volledige versie van De Sims 2 op DVD-rom plus een extra DVD met vele leuke extra's!

Bonusinhoud DVD-editie:

Interviews met experts
Op de DVD vind je uitgebreide tips en hints van de ontwerpers. Je ontmoet de mensen die achter de schermen aan dit product hebben gewerkt, van de uitvoerend producente tot de technisch directeur en de directeur productontwikkeling. Fans komen geheime spelstrategieën te weten waarmee ze de dromen van hun Sims kunnen laten uitkomen, het uiterste van ze kunnen vragen en genetisch materiaal kunnen mixen. Deze exclusieve tips concentreren zich op het ontwikkelen van een stamboom, het kiezen van levenswensen, het al dan niet voldoen aan verlangens en angsten en het begeleiden van je Sims gedurende een heel leven.

Filmpjes maken
Heb jij alles in huis om een beroemd regisseur te worden? Kom erachter door in de game de optie ' Video' te gebruiken. Leer hoe je je eigen filmpjes kunt maken in De Sims 2 van de ontwerper die deze in-game videofunctie heeft gecreëerd. Je komt te weten hoe je de camera moet besturen, krijgt trucjes te horen voor het filmen vanuit verschillende hoeken, leert iets over casting en decor, plus allerlei wetenswaardigheden over speciale effecten, belichting, enz.

De Sims™ 2 video & De Sims™ 2 fragmenten
Geniet van een aantal in-game filmpjes die de ontwikkelaars van de game hebben gemaakt en lach je rot om de gekke streken van de Sims. Bekijk grappige fragmenten met foutjes en bloopers die niet in de uiteindelijke versie van de game terecht zijn gekomen.

Digitale goodies & filmpjes en screens van de game
Laat zien hoe trots je bent op De Sims met een unieke collectie De Sims 2-bureaubladachtergronden waarmee je je bureaublad of je Instant Messenger kunt versieren. Als je nou echt helemaal enthousiast bent, kun je het fansite-pakket gebruiken om je eigen website te creëren. Wil je nog meer? Mis dan niet de vele shizzle-filmpjes en screenshots die op de DVD staan.

Nieuwsarchief