Google+

Muren, Vloeren, en Terreintexturen! Oh wauw!

dinsdag, december 21, 2004 - 22:10

Download nu De Sims 2 HomeCrafter Plus, het nieuwste programma waarmee je unieke designs kunt maken voor in je Sims' huizen!

Download het programma!

De Sims 2 De Sims 2 De Sims 2

De Sims(TM) 2 HomeCrafter Plus is een krachtig programma waarmee je unieke designs kunt maken om je spelomgeving een persoonlijk tintje te geven. Gebruik een tekenprogramma om custom content te maken zoals vloertegels, muurbedekkingen en grondtexturen -- en combineer deze om eindeloos te variëren. Bekijk ze eerst in HomeCrafter Plus voordat je ze importeert naar De Sims 2.

Installatievereisten:
Je moet De Sims 2 geïnstalleerd hebben voordat je De Sims 2 HomeCrafter Plus installeert. Zorg er ook voor dat De Sims 2 of De Sims 2 BodyShop niet openstaan als je De Sims 2 HomeCrafter Plus wilt installeren of openen.

Installatie
Om De Sims 2 HomeCrafter Plus te installeren, hoef je enkel het gedownloade bestand te dubbelklikken, en daarna de installatieinstructies te volgen.

We raden je aan het programma naar de standaard map te installeren tijdens de installatie.

Nieuwsarchief