Google+

www.desims2.nl op Kidsplanet!

woensdag, december 22, 2004 - 22:00

Onze collega's van Kidsplanet hebben een kijkje genomen op het Sims forum! Ze wilden wel eens weten hoe een Sim nu eigenlijk kerst viert! Neem snel even een kijkje...

Lees verder...


Vieren de Sims ook kerst?

De donkere dagen voor kerst zijn aangebroken. Overal zie je fonkelende lichtjes en mooi versierde kerstbomen. Vieren de Sims eigenlijk ook kerst? En hoe dan? We vroegen het aan de leden van de officiële Sims website. Zij als trouwe Sim fans kunnen het ons vast vertellen!
Mammasims laat haar familie Huppeldepupjes bijvoorbeeld veel kaarsjes neerzetten en ze kleedt haar Sims huisje extra feestelijk aan; met de kleuren rood en groen krijg je een echte kerstsfeer!

Ook M!cHeLLe lijkt dit een leuk idee. Daarnaast zou ze de hele familie uitnodigen voor een kerstdiner: een traditionele kalkoen! Robbia heeft voor haar Sims speciale kerstkleding ontworpen, zodat ze er warm en sfeervol bij zitten. Volgens Suusje verdienen de Sims met kerst wel wat extra vrije tijd, een echte kerstvakantie dus!

Rynah en NAIRB zien graag een witte kerst tegemoet, ook in de Sims. Want wat is er nu mooier dan een dik pak sneeuw met kerst! Voor veel Simsfanaten zal het ook een muzikale kerst worden; Kikkert laat zijn Sim deuntjes spelen op de piano en Quark zet speciaal voor zijn Sims gezellige kerstmuziek op.

Ellen H laat haar Sims tezamen komen rond het haardvuur om daar met de hele familie knus iets te drinken. Katie Lupos, Bowlerke en Suusdegeweldige hopen dat de kerstman onverwacht komt binnenvallen om de familie wat cadeau´s te schenken. Natuurlijk mag ook een kerstboom niet ontbreken bij het Sims kerstfeest, vind L!sjeuhh.

Als we deze Sims fans zo horen, wordt het vast een hele bijzondere kerst bij de Sims!

Nieuwsarchief