Google+

Spore op Hyves en Netlog

dinsdag, september 16, 2008 - 00:24

Onze Nederlandse community manager heeft me gevraagd de Hyves en Netlog Spore gadgets op mijn sites te promoten. Ik denk niet dat mensen van buiten de Benelux het kennen, maar ik heb het toch gepost in het Nederlands én het Engels.

Het verschil tussen Hyves en Netlog is dat hyves voornamelijk door Nederlanders gebruikt wordt terwijl Netlog vooral door Vlamingen wordt gebruikt. Je kunt je op beide sites gewoon registreren.


Zet jouw bizarre creatie op Hyves of Netlog!

Heb je je eigen wezen gemaakt? Voeg dan de Spore™ gadget toe aan je Hyves en deel hem met je vrienden. Dit is niet alleen hartstikke leuk maar je krijgt ook nog eens de volledige versie van de Creature Creator cadeau als 15 van je vrienden ook een wezen hebben gemaakt. Deze volledige versie biedt nog veel meer mogelijkheden en laat je de meest verbazingwekkende wezens ontwerpen. Je krijgt de volledige versie van de Creature Creator binnen 2 weken na het behalen van 15 vrienden toegestuurd.

Waar wacht je nog op? Ga vandaag nog aan de slag met de Spore gadget, je hoeft alleen de volgende stappen te volgen:

  1. Download de Creature Creator en maak je eigen unieke Spore wezens.
  2. Upload je wezens naar de Sporepedia™.
  3. Voeg de Gadget toe aan je Hyves profiel.

Zo simpel is het!

Problemen bij het toevoegen van de gadget? Stuur een e-mail naar info@electronicarts.nl onder vermelding van Spore gadget en we helpen je graag verder!

Nieuwsarchief