Google+

My Spore vernieuwd

vrijdag, juni 12, 2009 - 11:34

Met het aankomende uitbreidingspakket Ruimteavonturen in zicht, zijn de profielpagina's vernieuwd. Nieuwe site features, een nieuwe look en toegankelijker.

De standaard Spore Gamer heeft wat meer features op het eerste tabje, Spore. Dus er is een nieuw menu met Tools, waar je je eigen Spore widget kunt vinden, een Aquarium (heb het niet getest), op de Tools pagina zijn nog meer coole applicaties te vinden.

Een totaal nieuw iets is de toegang tot je Ruimteavonturen voortgang door te klikken op het Spore Ruimteavonturen tabje, waar je al je Sporepunten kunt vinden. Sporepunten kun je verdienen door te creëren, delen, avonturen spelen en ook wanneer anderen met jouw creaties spelen en erop stemmen. Hoe meer Sporepunten je hebt, hoe meer 'opscheprechten' je hebt!
Het nieuwe tabje toont je meer over je Ruimtelijke prestaties, als je deze uitbreiding hebt natuurlijk.

Vreemd genoeg is deze hele nieuwe look alleen beschikbaar op de officiële Amerikaanse Spore site. Dat is ook waar ik meestal zit, omdat het laatste nieuws over Spore ook altijd eerst daar te vinden is. Het ziet er leuk uit en is gemakkelijk in gebruik.

Nieuwsarchief