Google+

Christmas Baubles Sets en Patronen!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, december 24, 2009 - 13:04

Ik was van plan dit eerder te uploaden maar ik had het te druk dus stelde ik het uit. Het is nu eindelijk online! De Christmas Baubles (Kerstballen) set in fuchsia en ook een in het blauw! Inclusief een aantal nieuwe patronen.

Om de patronen op een gemakkelijke manier te installeren, kun je de TS3 Install Helper Monkey van ModTheSims gebruiken.

Christmas Baubles Set in Fuchsia
Christmas Baubles Set in Marine

Facebook Reacties

Advertentie

Nieuwsarchief