Google+

Meer Magie! premium content - REVIEW!

zondag, januari 29, 2012 - 23:50
Meer Magie! review

Wil je meer weten over de nieuwe Meer Magie! premium content van De Sims 3 Store? Nou, wij hebben een korte review geschreven om jullie de nieuwe items te laten zien. Alle 12! Geniet ervan en als je klaar bent met lezen, laat dan even een reactie achter om ons te laten weten wat je ervan vind! :woot:


Kleding & Kapsels

Deze nieuwe store set heeft een aantal magische haarstijlen en outfits voor zowel mannen als vrouwen. Vooral de waarzeggersstijl is goed verzorgd. Ik had graag nog wat tovenaarskleding gezien, vanwege de ketel. Maar ik vind de hoeden die zijn toegevoegd dan ook wel weer tof. Ze doen erg Steampunk aan. Heel cool!

More Magic! More Magic!
More Magic! More Magic!
More Magic! More Magic!
More Magic! More Magic!


Glazen Bol voor Waarzeggers / Ware Stoel voor Waarzeggers

De glazen bol geeft Sims de mogelijkheid om de toekomst te voorspellen. Voor zichzelf (Eigen toekomst voorspellen of andere Sims op hetzelfde kavel (Toekomst voorspellen voor...). Ze kunnen ook Nepvoorspelling doen aan... een andere Sim. De toekomst voorspellen resulteert niet alleen in advies en wijsheden, maar ook in moodlets. Mijn Sim kreeg een moodlet voor geluk toen ze de glazen bol de eerste keer gebruikte!

More Magic! More Magic! More Magic! More Magic!

Een aantal dialoogvensters na het voorspellen van de toekomst:

More Magic!

More Magic!

More Magic!

More Magic!

More Magic!

More Magic!

Ik kon het niet laten een animatie in elkaar te zetten van het voorspellen. Mijn Sim kreeg slecht nieuws, wat duidelijk zichtbaar is:

More Magic!

De glazen bol (tafel) heeft ook een bijbehorende stoel; Ware Stoel voor Waarzeggers! Net zoals de glazen bol (tafel) is het volledig aan te passen.

More Magic!


Heer Vladimirs Toverketel

De toverketel is een object waar ik nog wat meer mee moet spelen om het helemaal te snappen. Ik heb er al wat mee gespeeld, maar ik moet nog veel oefenen denk ik. En ik wilde niet te lang wachten zodat ik jullie de nieuwe store content kon laten zien.

More Magic!

Sims kunnen tot 3 items toevoegen aan de toverketel door Openen te kiezen. Je kunt ook Toveren kiezen, maar ik weet niet precies wat dit nou doet. Als de ingredienten allemaal zijn toegevoegd, dan kun je kiezen voor Drankje brouwen.

More Magic!

Afhankelijk van de ingredienten, zal een drankje mislukken (dan gebeurt er niets, je Sim krijgt advies en/of een ingredient) of slagen. Als het gelukt is, dan kan een Sim het drankje opdrinken. Wil je het drankje niet? Kies dan gewoon Drankje dumpen, en maak gewoon een nieuwe.

More Magic!

More Magic!

More Magic!

More Magic!

Mijn Sim heeft tot nu toe een hongerdrankje gemaakt en een slaapdrankje. Ik kon de items niet verkrijgen, maar als je een regenboogkever, regenboogforel en een regenboogedelsteen kunt vinden, dan krijg je een speciaal drankje.

More Magic!

Andere drankjes die ik inmiddels in mijn spel heb ontdekt zijn:

  • 3x edelstenen = emotiedrankje (Sim wil geliefd zijn en andere Sims omhelzen)
  • Diamant, goud en zwarte goudvis = Snel lezen drankje. Zorg voor veel boeken in je inventaris voordat je dit drankje drinkt!

Mijn Sims in de weer met de ketel:

More Magic! More Magic! More Magic! More Magic! More Magic! More Magic! More Magic!

Een moodlet voor het gebruiken van de toverketel:

More Magic!


Zachte Na-Aap Voodoopop

Dit is de Zachte Na-Aap Voodoopop. Je kunt deze in de catalogus kopen, net zoals de andere objecten. En als je eenmaal ervoor hebt gekozen de voodoopop aan een andere Sim te koppelen, dan verdwijnt de pop in je Sim's inventaris. Natuurlijk kun je de voodoopop niet op babies en kinderen gebruiken. Er is nog nooit een makkelijkere manier geweest om een andere Sim te martelen.

De voodoopop koppelen werkt overigens niet altijd goed. Ik heb het in meerdere families geprobeerd en in een van de families, kreeg de Sim die een andere Sim wilde koppelen aan de voodoopop een heel boze reactie. De Sim pakte de voodoopop af en gooide deze weg. Dus het werkt niet altijd, en ik weet niet precies waarom. Wellicht dat de relatie goed moet zijn?

More Magic!

De voodoopop koppelen is makkelijk. Klik gewoon op de pop en dan krijg je een dialoogvenstertje waar je een Sim kunt kiezen.

More Magic!

Zo ziet het koppelen van een voodoopop eruit:

More Magic! More Magic!

En dit zijn de verschillende acties die je kunt kiezen met de voodoopop! De vriendelijke zijn Zegenen en Liefdespijl. En daarmee blijven deze niet zo vriendelijke over; Vloek (Sim stampt op voodoopop), Speldenkussen (Sim steekt naalden in de voodoopop), Vlamschoenen (Sim steekt voodoopop in de fik), Bangebroek (Sim gooit een glas water over de voodoopop, waardoor het slachtoffer dus in de broek plast).

More Magic! More Magic!
More Magic! More Magic!
More Magic! More Magic!
More Magic! More Magic!

Oh en had ik al gezegd dat de voodoopop ook moodlets geeft?

More Magic!


Vrouwe Ravendanser van de Kerkhofs boek met spreukjes en betoveringen (hoort niet bij de Meer Magie set)

Dit item ziet NIET in de Meer Magie set, maar het werkt wel goed samen. Met het Vrouwe Ravendanser van de Kerkhofs boek met spreukjes en betoveringen, kan men de Betoveren spreuk leren. Als deze spreuk eenmaal is geleerd, kan een Sim dit op andere magische objecten toepassen (de ketel en de glazen bol). Ik heb dit geprobeerd, maar ik weet nog niet helemaal wat het nou doet. Als iemand dat wel weet, laat het me dan alsjeblieft weten!

More Magic! More Magic! More Magic! More Magic! More Magic! More Magic! More Magic!

Een aantal extra Magische screens die ik in het spel heb gemaakt:

More Magic! More Magic!

More Magic!


Met dank aan

Een bedankje is op zijn plaats voor EA Nederland, omdat zij me de kans hebben gegeven deze nieuwe premium store content te reviewen. Ik ben erg blij dat ik onze lezers de coole nieuwe features kan laten zien.

Ik wil nog iemand bedanken, namelijk Cheetah van The Sims Zone, ook wel bekend in het echte leven als mijn vriendje. Hij heeft me geholpen serieuze problemen op te lossen met mijn spel, problemen die ik zelf niet kon verhelpen. Dus daarvoor enorm bedankt!

Als je dol bent op magie, dan moet je deze items echt hebben!

De set kost normaal gesproken 2200 Simpoints, maar er is nu een aanbieding, dus hoef je maar 1850 Simpoints uit te geven. De aanbieding loopt af op 9 februari 2012, dus wees er snel bij! :D

Koop Meer Magie! in De Sims 3 Store!

Nieuwsarchief