Google+

Gezondheidsproblemen / zwangerschapscomplicaties

dinsdag, januari 16, 2018 - 18:20

Normaal zou ik dit bericht op het blog posten, in plaats van onder het nieuws. Maar ik realiseer me ook dat veel mensen het blog waarschijnlijk niet actief volgen. Vandaar het besluit om het hier te posten.

Sommigen van jullie weten intussen dat mijn partner tszcheetah and ik ons derde kindje verwachten, sinds kort na onze bruiloft afgelopen mei. Ik hield in gedachten dat ik tijdens de vorige zwangerschap zwangerschapsvergiftiging heb gehad, en dat de kans aanwezig was dat ik daar nu weer last van zou krijgen, maar dit was niet zeker. Nou lijkt het er gelukkig op dat ik daar momenteel geen last van heb. Maar ik word nauwlettend in de gaten gehouden. En ik heb veel pijn (en pijnaanvallen) en complicaties tijdens deze zwangerschap, waardoor ik niet in staat ben om dingen te doen waarvoor ik aan mijn PC moet zitten. Dit houdt in dat ik mijn werk niet kan doen, en helaas ook niet aan SNW kan werken. Ik moet vooral rust houden, dus ik zit vooral op de bank of ik lid in bed. Ik vind dat helemaal niet leuk, dat ik niets kan doen. Maar ik ben nu voortdurend in en uit het ziekenhuis, voor gewone afspraken, maar ook voor onderzoeken en wat al niet meer. Ik ben heel erg moe en ziek, en met nog maar zo'n 4 weken te gaan tot de uitgerekende datum, ben ik momenteel niet heel actief. Dat wou ik jullie laten weten. Zoals altijd kom ik gewoon terug zodra mijn gezondheid het toelaat.

Er is een kleine kans dat ik aan de site ga werken (het Wasgoed Accessoirespakket artikel en wellicht ook een video) later deze week, aangezien we recentelijk een Steam Link apparaat hebben gekocht, zodat ik mijn games ook in de woonkamer kan spelen. Ik moet dit nog uitproberen, maar ik ben erg nieuwsgierig en enthousiast hierover. Ik mis het spelen van De Sims (of welke game dan ook!)

Ik wil ook nog even opmerken dat dankzij mijn gezondheidsproblemen en het feit dat ik in minder dan 4 weken ben uitgerekend (ik ben uitgerekend op mijn verjaardag op 10 februari), dat we hierdoor langzamer reageren op berichten en reacties over de website en de Graphics Rules Maker. Zeker aangezien mijn man ook ziek is op het moment, en hij is de persoon achter de Graphics Rules Maker tool. We zullen weer op berichtjes reageren als we ons beter voelen. Heel erg bedankt voor het lezen en voor jullie begrip!

Liefs xoxo ♥

Rosie

Nieuwsarchief