Google+

Simpedia: De Sims 2: Studentenleven

Je Sims maken de campus onveilig!

Je Sims zijn nu jongvolwassenen die het huis verlaten om zich in het roemruchte studentenleven te storten. Laat ze kennismaken met alle aspecten van het studentenleven, zodat ze de Superstudent van de campus kunnen worden.

Voor het eerst zijn ze helemaal vrij om te feesten met vrienden, lid te worden van een club, een band op te richten en de gekste grappen uit te halen. Je Sims kunnen de coolste plekken op de campus verkennen: restaurantjes, sportscholen, koffiehuizen en meer.

Help ze nieuwe levenswensen te vervullen om meer beloningen vrij te spelen en alle voordelen van hun universiteitsjaren te plukken.

Kenmerken

  • Nieuwe leeftijdsgroep jongvolwassenen: gloednieuwe Sims die rond de 20 jaar zijn, het ouderlijk huis verlaten en de campus onveilig maken. Dit is de kans hun levensdoelen te veranderen en voorgoed hun onschuld te verliezen.
  • Word de Superstudent van de campus: je Sims hebben allemaal nieuwe verlangens en angsten, die samenhangen met hun sociale en academische leven. Ontwikkel hun vaardigheid om invloed uit te oefenen op vrienden, studiegenoten en de faculteit.
  • Haal goede cijfers om nieuwe carrières beschikbaar te maken: kies uit 11 specialisaties voor je Sims en zorg dat ze goede cijfers halen. Als je je studie met succes afrondt, speel je vier nieuwe carrières vrij.
  • Nieuw 'studentenstadje': je Sims kunnen nu de ultieme fantasie over het studentenleven laten uitkomen door op de campus te wonen, onuitgenodigd op feestjes te verschijnen of te chillen met hun vrienden in hun eigen optrekje.
  • Studentikoze activiteiten: ga bij een band, val onuitgenodigd op feestjes binnen, zoek een parttime baantje, doorsta een ontgroening bij een geheim genootschap, druk je eigen geld en fraudeer met je studieresultaten.

Leuke weetjes

De Sims 2 Studentenleven heeft meerdere box arts, in de VS is ie heel anders dan in Europa.

Release Dates

Releasedatum VS: 
1 mrt 2005
Releasedatum EU: 
10 mrt 2005
Releasedatum VK: 
11 mrt 2005
Releasedatum Mac: 
15 dec 2005

Ratings

PEGI 12