Google+

Simpedia: De Sims 3: Holiday Collector’s Edition

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Als je De Sims 3 Collector's Edition nog niet hebt, dan heb je nog één kans in het najaar. De heruitgave van deze versie met beperkte oplage bevat alle extraatjes uit de oorspronkelijke Collector's Edition en nieuw bonusmateriaal voor de feestdagen.

Geniet van de vrijheid om unieke Sims te creëeren en dompel hen onder in een levendige open buurt, waar ze hun wensen voor korte en lange termijn na kunnen streven, om zo beloningen te verdienen. Pas het uiterlijk van je Sims volledig aan en kies individuele persoonlijke eigenschappen om ze echt uniek te maken. Met onbegrensde ontwerpmogelijkheden kun je werkelijk alles bouwen; van het ultieme droomhuis tot een bijzondere strandhut.

De Sims 3 Collector's Edition zal je blijven boeien door de onverwachte verrassende en soms ook grillige wendingen en biedt je tal van exclusieve extra's:

  • 2 GB DE SIMS DIAMANTJE™ USB-STICK
  • EUROPESE SPORTWAGEN DIE GEDOWNLOAD KAN WORDEN
  • MUZIEK VAN DE SIMS 3
  • EXCLUSIEVE GIDS MET PRIMA TIPS & HINTS
  • FEESTELIJKE VOORWERPEN OM TE DOWNLOADEN
Releasedatum VS: 
24 nov 2009
Releasedatum EU: 
26 nov 2009
Releasedatum VK: 
27 nov 2009

Advertentie