Google+

Simpedia: De Sims: Dierenverhalen

De Sims™ Dierenverhalen is gebaseerd op De Sims™ 2 Huisdieren, het populaire uitbreidingspakket van De Sims™ 2. Het is het tweede spel in een nieuwe reeks, genaamd De Sims™ Verhalen.

Train, verzorg en speel met de honden en katten van je Sims, en doe je best om ze tevreden te houden. Reken op veel onverwachte gebeurtenissen in deze makkelijk speelbare versie van De Sims™, die geschikt is voor laptops.

In het speltype 'Verhaal' kun je kiezen uit twee verschillende verhaallijnen met verschillende uitdagingen, zoals het meedoen aan een regionale hondenshow en het leren kennen van de unieke persoonlijkheid van je huisdier. Speel beloningen vrij door vaste doelen te behalen voor je Sims en hun huisdieren.

In het open speltype 'Vrij spelen' kun je zelf Sims en hun huisdieren creëren, huizen bouwen en je huisdier kunstjes leren. Jij bepaalt hoe het verhaal zich ontwikkelt.

Kenmerken

  • Twee volledige verhalen in het speltype 'Verhaal': Speel als Alice die met haar sympathieke hond Sam de lokale hondenshow moet winnen (en de grote geldprijs) om haar huis te redden. Of kruip in de huid van Steven, een directeur wiens voorspelbare leven op zijn kop wordt gezet wanneer hij wordt gedwongen te zorgen voor Diva, de verwende kat van zijn nichtje.
  • Splinternieuwe huisdierenshow: Train de huisdieren van je Sims om met ze te kunnen pronken en beloningen te verdienen. Loop een parkoers met verschillende toestellen, zoals een wip, tunnels om doorheen te rennen en obstakels om overheen te springen.
  • Het open speltype 'Vrij spelen': Je creëert je Sims en hun huisdieren (waarbij je kunt kiezen uit 70 honden- en 30 kattenrassen), vervult hun wensen of slaat hun hoop de grond in, en vertelt hun verhalen.
  • Spelen op je laptop was nog nooit zo makkelijk: Eenvoudige sneltoetsen en een nieuwe automatische pauzemogelijkheid waarmee je het spel eenvoudig kunt onderbreken en hervatten door je laptop open en dicht te doen.
  • Wees creatief zonder je verbinding te verbreken: Tijdens het spelen kun je gewoon in contact blijven met je vrienden. Gebruik instant messenger, chat en e-mail terwijl je het spel speelt in een eigen venster.
  • Onderdeel van een leuke nieuwe reeks spellen: De spelserie De Sims™ Verhalen bevat naast De Sims™ Dierenverhalen ook nog De Sims™ Levensverhalen en De Sims™ Eilandverhalen, dat binnenkort verkrijgbaar is!

ELK DEEL IN DE REEKS DE SIMS VERHALEN IS EEN OP ZICHZELF STAAND PRODUCT. UITBREIDINGS- OF ACCESSOIRES-PAKKETTEN VAN DE SIMS OF DE SIMS 2 WORDEN DOOR DEZE SPELLEN NIET ONDERSTEUND.
 

Release Dates

Releasedatum VS: 
19 jun 2007
Releasedatum EU: 
21 jun 2007
Releasedatum VK: 
22 jun 2007
Releasedatum Mac: 
10 sep 2007

Ratings

PEGI 12