Google+

Simpedia: The Sims Carnival: SnapCity

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Steden bouwen is een koud kunstje in The Sims Carnival™ SnapCity!

Geniet van een gloednieuwe Sims, bouw steden en los puzzels op in dit innovatieve strategiespel voor tussendoor!

De makers van The Sims™ hebben een unieke stedenbouwsimulatie gemaakt en deze in een puzzeljasje gestoken. Plaats vallende, kleurgecodeerde blokken om de beste stad te bouwen! Bouw industrieterreinen, winkelstraten en woonbuurten in twee onderhoudende modi: word burgemeester en herbouw/verbeter je stad op 25 unieke kaarten in de verhaalmodus, of bouw de stad van je dromen in de creatieve modus. Dit spel blijft leuk: je moet de stad beschermen tegen natuurrampen, menselijke catastrofes en zelfs aanvallen van buitenaardse wezens!

Kenmerken

  • Speel op 25 unieke kaarten in de verhaalmodus!
  • Stel je vaardigheden op de proef in de open creatieve modus en bouw de stad van je dromen!
  • Maak je stad volledig naar wens met meer dan 200 unieke gebouwen en vrij te spelen objecten.
  • Dit spel blijft leuk: je krijgt continu met nieuwe uitdagingen te maken. Denk hierbij aan verkeer, interactieve gebouweffecten, natuurrampen en andere catastrofes!

 

Releasedatum VS: 
8 jan 2008

Advertentie