Google+

MySims Agents DS

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Introductie

In MySims Agents nemen spelers de rol aan van een speciaal agent met als missie de sinistere plannen van Morcubus, de corrupte directeur van MorcuCorp, te ontdekken en te verijdelen.

De spelers gaan op zoek naar aanwijzingen en lossen zaken door de hele stad en ver daarbuiten op terwijl ze gaandeweg achter zijn misdadige plannen komen. Gewapend met een set steeds geavanceerdere gadgets volgen de spelers voetafdrukken, forceren ze sloten, breken ze in computers in en verrichten ze moleculair forensisch onderzoek.

Ze springen, klimmen, balanceren en bouwen hun weg om zaken te volgen waar ze ook maar naartoe leiden. Ze nemen zelfs een privéjet om bij een oude tempel, een spookachtig landhuis en een chalet bovenop een ijzige berg te komen. Onderweg ontmoeten ze MySims die ze kunnen rekruteren om hun eigen team agenten te vormen en spelen ze zeldzame voorwerpen vrij die ze kunnen gebruiken om hun hoofdkantoor te versieren.

 

Kenmerken

 • Los het mysterie op:
  Volg het spoor van de meesterdief en werk zijn plannen doorlopend tegen.
 • Aanpassen van de stad:
  Pas het uiterlijk van de stad aan om tijdens je avontuur puzzels op te lossen en de stad van jezelf te maken.
 • Bouw relaties op:
  Praat met en kom meer te weten over de MySims zodat je hun vertrouwen wint, aanwijzingen verzamelt en kostbare voorwerpen krijgt.
 • Minigames:
  Speel 10 minigames die je vaardigheden als agent vergroten en je dichter bij de oplossing van iedere zaak brengen.
Releasedatum VS: 
22 sep 2009
Releasedatum EU: 
24 sep 2009
Releasedatum VK: 
25 sep 2009

Advertentie