Google+

MySims Kingdom DS

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Introductie

Creëer je eigen avontuur en maak het koninkrijk groot met nieuwe personages, apparaten en unieke gebieden

Neem het koninkrijk met je mee! MySims Kingdom voor de Nintendo DS voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de saga, waarin je de koning moet helpen om een schurk te dwarsbomen in een afgelegen deel van het koninkrijk. Met veel nieuwe activiteiten en minigames kun je de koning ervan overtuigen dat jouw eiland het enige echte majesteitelijke eiland is.

“MySims is overal door spelers en gezinnen met heel veel enthousiasme verwelkomd en tot onze vreugde kunnen we van MySims een aparte franchise maken binnen het The Sims-label”, zegt Rod Humble, Head of Studio voor The Sims™. “In MySims Kingdom kunnen de spelers koning Ruben en zijn onderdanen helpen om van de MySims-wereld een betere plek te maken. Dat doen ze door opdrachten uit te voeren, huizen en bruggen te bouwen en zelfs apparaten te maken die worden aangedreven door elektriciteit of water. Ook voegt MySims Kingdom veel nieuwe activiteiten toe, zoals kajakken, schansspringen, dierentuindieren zoeken en nog veel meer!”

 

Kenmerken

 • Legendarisch verhaal
  Spelers moeten de handen ineenslaan met de andere MySims om het koninkrijk van koning Ruben in zijn oude glorie te herstellen.
 • Nieuwe gezichten en oude bekenden
  Ontmoet nieuwe MySims, zoals koning Ruben, en oude bekenden, zoals Isa en Piet, die beide iets nieuws doen!
 • Reis naar nieuwe landen
  Reis door de uitgestrekte gebieden van het koninkrijk, die elk een uniek thema hebben, en ontdek alle unieke dingen die je in een gebied kunt doen terwijl je de plaatselijke bevolking helpt.
 • Nieuwe bouwmogelijkheden
  Naast huizen en meubilair kun je nu nog veel meer dingen bouwen die je helpen op je legendarische queeste voor de koning!
 • [Alleen op de Nintendo DS] Een nieuw hoofdstuk in het MySims™ Kingdom verhaal.
  Help koning Roland om een schurk te dwarsbomen in een afgelegen deel van het koninkrijk. Creeer nieuwe items en bouw het land van je dromen. Dit is het moment om te bewijzen wat je waard bent! Er zijn 9 nieuwe minigames.
Releasedatum VS: 
28 okt 2008
Releasedatum EU: 
30 okt 2008
Releasedatum VK: 
31 okt 2008

Advertentie