Google+

Simpedia: Spore: Griezelig & Grappig

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket bevat ruim 100 nieuwe wezenonderdelen en animaties verdeeld over twee verschillende thema's: grappig/tekenfilmachtig en griezelig/monsterachtig.

Net als de serie accessoirespakketten van De Sims 2 voegt het Onderdelen Pakket nieuwe content toe gericht op creatieve spelers die hun wezens nog verder willen aanpassen, en de allergriezeligste en allergrappigste wezens willen maken.

De nieuwe lichaamsonderdelen kunnen worden gebruikt vanaf de wezenfase, en de gemaakte wezens kunnen worden geüpload naar de Sporepedia en gedeeld met andere spelers die het G&G-pakket hebben geïnstalleerd.

Het Spore Griezelige & Grappige Onderdelen Pakket kan worden geïnstalleerd in combinatie met de volledige Creature Creator of het volledige spel van Spore.

Kenmerken

  • 60 nieuwe lichaamsonderdelen
  • 2 nieuwe achtergronden voor de wezenschepper – 1 griezelige & 1 grappige
  • 48 nieuwe verfscripts
  • 24 nieuwe proefritanimaties – 12 griezelige & 12 grappige
Releasedatum VS: 
18 nov 2008
Releasedatum EU: 
20 nov 2008
Releasedatum VK: 
21 nov 2008

Advertentie