Google+

Simpedia: Spore Helden

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Introductie

Creëer je held en vecht om je planeet te redden!

Spore is eindelijk verkrijgbaar voor de Wii in dit volledig nieuwe avontuur. Creëer je eigen wezensheld en vecht om je planeet te redden.

Dit volledig nieuwe verhaal begint als je neerstort op een vreemde buitenaardse wereld. Maar iets kwaadaardigs heeft je achtervolgd en dreigt nu de wezens van de planeet te vernietigen.

Alleen een echte held kan de wereld redden van deze nieuwe bedreiging! Verdien unieke nieuwe onderdelen om je held aan te passen voor heldhaftige gevechten en fantastische avonturen.

 

Kenmerken

  • CREËER en evolueer je eigen held met meer dan 250 verzamelonderdelen en speciale vermogens. De revolutionaire Wezenschepper van Spore komt tot leven met behulp van de uitgebreide besturing van de Wii™!
  • VECHT met behulp van je Wii-afstandsbediening™ en spuug vergif, vuur stekels af, maak een duikvlucht en bijt je vijanden! Speel combo’s en nieuwe gevechtsvaardigheden vrij als je het tegen gevaarlijke wezens over de hele planeet opneemt!
  • SPEEL tegen een vriend en laat je wildste Spore-wezens vechten in een multiplayergevecht!
  • VERKEN een grote nieuwe wereld vol met verborgen onderdelen, opwindende zoektochten en nog veel meer in dit nieuwe Spore-avontuur!
Releasedatum VS: 
6 okt 2009
Releasedatum EU: 
8 okt 2009
Releasedatum VK: 
9 okt 2009

Advertentie